Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Zloděj ukradl z bytu v Brně věci za tři čtvrtě milionu. Policisté hledají muže na fotografiích

Šperky, peníze a další drahocennosti za nejméně tři čtvrtě milionu korun ukradl na konci června zatím neznámý zloděj z brněnského bytu ve Vaculíkově ulici. Policisté nyní hledají dva muže, kteří by mohli k vyšetření případu podat důležité svědectví.

Zloděj se do bytu dostal velmi náročnou cestou - po hromosvodu slezl na balkon, kde násilím překonal dveře. Z bytu ukradl příruční trezor se zajímavou finanční hotovostí a rodinnými šperky. Hodil se mu také tablet a další věci. Škoda je nejméně tři čtvrtě miliónu korun.

„Kriminalisté vyšetřující případ získali od svědka vloupání fotografie dvojice mužů, kteří by jim mohli podat důležité informace ke zdárnému vyšetření případu," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Jeden z mužů je nápadný dvěma tejpy na pravé ruce, druhý pak má výrazné tetování rovněž na pravé ruce. Podle kriminalistů by se mohli oba muži pohybovat tmavým osobním autem, pravděpodobně Volkswagenem Passat kombi.

„Kriminalisté děkují za informace ke zjištění totožnosti dvojice mužů, kteří se v době krádeže pohybovali v blízkosti místa činu. Případné informace volejte na tísňovou linku 158," uzavřel Malášek.

Foto PČR

Štítky krádež, Brno, vaculíkova, svědci, pátrání, Volkswagen Passat

FOTO: Zloděj ukradl z bytu v Brně věci za tři čtvrtě milionu. Policisté hledají muže na fotografiích  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.