Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Boural dvakrát. Hlídka ho zastavila kvůli nerozsvíceným světlům

Muž přišel o řidičák poté, co opilý sedl za volant a boural rovnou dvakrát během jedné noci.

Cizinec posilněný alkoholem se včera v noci proháněl Letovicemi. Předtím než ho chytila policejní hlídka stihl dvakrát nabourat.

Stihl jenom nastartovat

Poprvé muž boural hned u baru, ve kterém popíjel. Hned po nastartování vozu totiž narazil do budovy, kde trávil večer. Z tohoto místa se mu podařilo odjet a podruhé pak boural při průjezdu prudkou zatáčkou do ulice Zámecká, kde vyjel ze silnice a naboural do naskládaného plynovodního potrubí. 

 

Policejní hlídka řidiče provinilého řidiče zastavila až ve chvíli, kdy si všimli Škody Superb projíždějící bez zapnutých světel. Původně tedy automobil stavěli z úplně jiného důvodu. U muže provedli dechovou zkoušku, která odhalila, že měl v krvi přes dvě promile alkoholu. 

„Na základě šetření se muž k dopravním nehodám i k užití alkoholu před jízdou doznal. Ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku sedmdesát tisíc korun. Dopravní policisté muži odebrali řidičský průkaz a věcí se nadále zabývají,“ uvedla mluvčí policie Lenka Koryťáková.

Autoři | Foto

Štítky alkohol, Škoda Superb, Letovice

Boural dvakrát. Hlídka ho zastavila kvůli nerozsvíceným světlům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.