Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž rozbil bývalé přítelkyni mobil, pak jí křikem vyznal lásku

Muž se pohádal s bývalou partnerkou na tramvajovém ostrůvku před dvěma dětmi a rozbil jí mobil. Po rozdělení strážníky jí křikem vyznával lásku.

Muž se pohádal s bývalou přítelkyní na tramvajovém ostrůvku

Hlídku strážníků přivolali kolemjdoucí na tramvajový ostrůvek v Tkalcovské ulici poté, co se před dvěma dětmi pohádal třiatřicetiletý muž s o rok starší ženou. „Své bývalé družce údajně zničil mobilní telefon a podle jejích slov ji udeřil do obličeje,“ popsal situaci mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Ženě rozbil mobil, protože ignorovala jeho hovory

Jeden ze strážníků poté odvedl muže na chodník proti tramvajovému ostrůvku, ten se poté přiznal, že bývalé partnerce mobil odhodil a tím i rozbil. Učinil tak prý z toho důvodu, že si žena změnila fotku na sociální síti a psala si s jinými muži, zatímco hovory muže nezvedala. Její fyzické napadnutí odmítl.

Po rozdělení strážníky vyznával křikem bývalé přítelkyni lásku

Žena, která zůstala na ostrůvku spolu s dětmi a dalším strážníkem, hlídku ujistila, že ona ani žádné z dětí nejsou zranění. „Muž nedokázal zkrotit svůj temperament a přes ulici na ženu křičel. Ptal se jí, proč ho nechává trpět, zatímco on ji tolik miluje,“ přiblížil Ghanem. Hlídka jej musela několikrát napomenout, aby uklidnil, poté předala případ do správního řízení.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky mobil, muž, žena, hádka, vyznání, Tkalcovská, láska, ostrůvek

Muž rozbil bývalé přítelkyni mobil, pak jí křikem vyznal lásku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.