Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž údajně koupil skupince čtyř mladíků alkohol. Nejvíce nadýchali dvanáctiletý a šestnáctiletý

Kolemjdoucí si v sobotu dopoledne před supermarketem všimli čtyř mladých lidí popíjejících alkohol. Přivolaní strážníci zjistili, že chlapci jsou staří dvanáct až sedmnáct let. Podle svědků jim alkohol koupil padesátiletý muž.

Pokus o zpestření sobotního dopoledne se nevydařil

Kolemjdoucí si v sobotu dopoledne před supermarketem na západě Brna všimli skupinky čtyř mladých lidí popíjejících alkohol. Přivolaní strážníci na místo dorazili ve chvíli, kdy chlapci v rozmezí dvanáct až sedmnáct let vyšli ze supermarketu a chystali se láhev alkoholu otevřít.

„Strážníci je nechali podstoupit dechovou zkoušku a ani u jednoho z mladíků neukázal přístroj nulovou hodnotu. Nejvíce nadýchali šestnáctiletý a dvanáctiletý chlapec, oba okolo půl promile alkoholu,“ říká mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Svědek i pokladní se shodli na tom, že alkohol mladíkům koupil padesátiletý muž a láhev jim předal u východu ze supermarketu. „Strážníci událost postupují k projednání u správního orgánu a chlapce si přijeli převzít státní policisté, aby je poté předali rodičům,“ dodává Ghanem.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky alkohol, mladí, supermarket, náctiletí, Brno

Muž údajně koupil skupince čtyř mladíků alkohol. Nejvíce nadýchali dvanáctiletý a šestnáctiletý  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.