Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Chantal v kabaretu, umění a techno v Artbaru, swingem ožije Fléda, Žabčice nabídnou víno i obrazy a exotické ovoce provoní Zelňák

Brno zase začíná žít víkendem. Už ode dneška se můžeme těšit na spousty koncertů, akcí a zábavy. V kabaretu vás okouzlí svým hlasem i šarmem Chantal Poullain, v Artbaru si zase můžete trsnout mezi uměním. Ve Vaňovce čeká módní vlna a na Flédě Swingový večer. Na Zelňáku můžete ochutnat čerstvé exotické ovoce a skvělé víno na vernisáži v Žabčicích.

Pokud nevíte, jak naložíte s dnešním večerem, rozhodně stojí za uvážení koncert božské Chantal Poullain, která se do prostor nově otevřeného kabaretu Cabaret des Péchés hodí jako ulitá. Chantal zpívá jednak svoje vlastní písně, ale zejména tradiční francouzské šansony, a to s šarmem jí vlastním. 

Vzpomínáte si ještě na loňské Fashion Days ve Vaňkovce? Letos by měly být ještě o úroveň lepší! Přes třicet modelek a umělců představí aktuální módní trendy značek jako Peek & Cloppenburg, Mohito, House, Desigual, Promod, Tally Weijl a dalších. Přehlídky bude provázet téma čtyř elementů. Přijďte načerpat módní inspiraci v pátek 25. a v sobotu 26. října do Vaňkovky.

Barvy se potkají s hudbou. Představte si sál plný obrazů od brněnských ilustrátorek, který krom umění zaplní také hudba nekolika z nejžádanějších umělců moderní elektronické hudby. Skupina brněnských výtvarnic si podala ruce se světovými DJi a teď společně přináší koncept moderní umělecké performance. ArtBarII.pád představí hudební projekt NOCTURNE NUMBER s živými uměleckými expozicemi už dnes, v pátek 25. října.

Po dlouhé letní pauze se do Brna vrací stylová Electro Swing Fever z dílny Electro Swing Bohemia. Přijďte se nechat unést atmosférou zlaté éry swingu a roztočit to na parketu! Na taneční noci vystoupí nejen skvělí DJs z Electro Swing Bohemia, jmenovitě DJ Papa Django a DJ Swing Thing. Návštěvou nás poctí i německý DJ a producent Varrick Frost. Živý koncert si střihne ostravská kapela Dr. Zeppelin LIVE. Tento legendární swingový večírek si v pátek 25. října na Flédě nesmíte nechat ujít.

Exotické ovoce se valí do Brna! Virunga vám na podzim veze zásobu vitamínů nejen z Afriky, ale i z Asie. Všechno od drobných farmářů, pěstované s láskou a bez chemie, jak to máte nejradši. Takže v sobotu 26. října se zastavte pro vitamínovou bombu do Tržnice.

Vyjeďte o víkendu mimo Brno a zastavte se v Žabčicích! Kavárna Kafe Koala uspořádala svou první vernisáž, kterou připravila nadaná umělkyně Lenka Šmoldasová. Tato talentovaná malířka se věnuje malbě překrásných krajin, které vám představí v interiéru příjemné kavárny na venkově. 

 

Autoři | Foto Cabaret des Péchés

Štítky Chantal Poullain, Fashion days, Vaňkovka, Fléda, swing, Artbar, Nocturne number, vernisáž, umění, ovoce, Žabčice, Brno, koncert, víno, Promod

TIPY NA VÍKEND: Chantal v kabaretu, umění a techno v Artbaru, swingem ožije Fléda, Žabčice nabídnou víno i obrazy a exotické ovoce provoní Zelňák  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.