Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nastoupila do šaliny a na lavičce nechala tašku s více jak dvaceti tisíci

Do nepříjemné situace se dostlala ve středu odpoledne žena, která nastoupila do tramvaje bez tašky. Tu nechala ležet na zastávce i s velkým peněžním obnosem uvnitř.

Žena si čekání na šalinu v Žabovřeskách krátila na lavičce. Po příjezdu šaliny však nastoupila, ale už bez tašky, kterou nechala na zastávce. To naštěstí postřehl opodál jdoucí muž, který už ženu bohužel nezastihnul, protože tramvaj mezitím odjela. Tašku i s celým obsahem odnesl na služebnu městské policie.

Strážnici tašku převzali a zkontrolovali její obash, aby mohli kontaktovat případného majitele. „Uvnitř kromě jiného našli klíče od auta, řetízek, brýle, diáře a také vyšší finanční hotovost. Z vložených dokumentů pak také odtušili pravděpodobnou majitelku a zavolali jí. Šestačtyřicetiletá žena se zanedlouho dostavila na služebnu, veškeré ztracené předměty podrobně popsala a s viditelnou úlevou si je pak od strážníků převzala,“ uvedl tiskový mluvčí městské policie Pavel Šoba. Strážníkům také potvrdila, že nic nechybí ani z finanční hotovosti ve výši 23 818 korun.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Brno, zapomenutá kabelka, poctivý nálezce, Strážnice, Žabovřesky

Nastoupila do šaliny a na lavičce nechala tašku s více jak dvaceti tisíci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.