Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Padesátiletý cizinec se předváděl po Brně ve žlutém Ferrari. Netušil, že ho hledá celá Evropa

Brněnští policisté mohou oslavovat. Přímo do náruče jim v luxusním zářivě žlutém Ferrari vjel muž, po němž bylo vyhlášeno celoevropské pátrání. Hledaný se ve sporťáku velmi neopatrně projížděl po městě a páchal přestupky. Skončil v cele.

V pondělí odpoledne si dopravní policejní hlídka u zastávky Pionýrská nemohla nevšimnout luxusního Ferrari, které nebezpečně projíždělo křižovatkou. Rozhodli se tedy za svérázným řidičem vyjet a o závažném dopravním přestupku si s šoférem promluvit tváří v tvář. Sporťák ujel až k zastávce Antonínská, tam jej však policisté dohnali a zastavili. 

Po zkontrolování dokladů však s údivem zjistili, že se jedná o padesátiletého cizince, po němž kolegové ze sousedního státu vyhlásili celoevropské pátrání. To však překvapilo i samotného šoféra, který začal pravděpodobně hořce litovat, že si k projížďce po Brně nevybral méně nápadné auto. 

"Cizinec nakonec musel vyměnit sedadlo vozidla s černým koněm ve znaku za zadní sedačku poněkud lidovějšího služebního vozidla policistů, se kterým byl převezen do policejní cely." okomentoval úsměvný případ mluvčí policie Petr Vala.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky Ferrari, sporťák, policie, hledaný, přestupek, Brno, Evropa

VIDEO: Padesátiletý cizinec se předváděl po Brně ve žlutém Ferrari. Netušil, že ho hledá celá Evropa  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.