Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Seniorka během deštivé cesty domů ztratila několik tisíc. Nálezkyně peníze předala strážníkům

Devětaosmdesátiletá žena šla na běžnou prohlídku k lékaři, jenže po cestě zpátky domů ztratila několik tisíc korun. Příběh měl však šťastný konec, protože poctivá nálezkyně peníze předala strážníkům městské policie.

Seniorka peníze ztratila na parkovišti u obchodního centra Javor, kde je později našla devětadvacetiletá žena. Jednalo se o několik tisíc korun, bez kterých by důchodkyně opravdu těžko hospodařila. Mladá žena se však v této situaci zachovala správně a zmáčené peníze předala na bystrckou stanici městské policie.

Mezi odevzdanými penězi našli strážníci také složenku a tak jim bylo hned jasné, komu peníze zřejmě patří. „Seniorku vzápětí kontaktovali a ta jim řekla, že skutečně postrádá sedm tisíc korun a uvedla správně nominální hodnotu všech bankovek,” uvedl tiskový mluvčí městské policie Pavel Šoba. Strážnici všechny bankovky na služebně vysušili a poté předali vděčné ženě.

Štítky peníze, obecní policie, Strážnice

Seniorka během deštivé cesty domů ztratila několik tisíc. Nálezkyně peníze předala strážníkům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.