Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pervitinem sjetá řidička zranila sebe i spolujezdce

Nedělní dopoledne strávila znojemská policie u havárie, kterou způsobila pervitinem zdrogovaná žena. Mezi Valtrovicemi a Krhovicemi nezvládla řízení a vyjela ze silnice. Auto narazilo do stromu a řidička tak způsobila zranění sobě i spolujezdci. Na místě jí byl odebrán řidičák.

V neděli dopoledne měla znojemská policie rušno. Policisté vyjížděli k havárii mezi Valtrovicemi a Krhovicemi, kterou zavinila čtyřiatřicetiletá žena ze Znojemska. Patrně nepřizpůsobila rychlost jízdy při projíždění zatáčky, nezvládla řízení, vyjela ze silnice , čímž auto přetočila přes střechu, a to narazilo do stromu.

Řidička i spolujezdec utrpěli lehká zranění. Policistům se brzy vyjasnil důvod havárie. Řízení Renaultu ženě dost pravděpodobně ztížilo užití pervitinu. Řidička měla pozitivní test na drogy, policisté jí proto odebrali řidičský průkaz i osvědčení o registraci vozidla. 

„Způsobená hmotná škoda je asi čtyřicet tisíc korun. Přesná příčina a míra zavinění je předmětem dalšího šetření.“ říká mluvčí policie Lenka Koryťáková. 

Štítky policie, havárie, Renault, okres Znojmo

Pervitinem sjetá řidička zranila sebe i spolujezdce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.