Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Romantika pod Petrovem skončila fiaskem. Místo uspokojení se muž dočkal jen prázdných kapes

Na smolný pátek třináctého pod Petrovem na lavičce v parku usnul třiatřicetiletý muž. Poté, co si ho všimla sedmapadesátiletá žena, tak si k němu přisedla a začala ho osahávat. Muž si nevšiml toho, že ho ve skutečnosti okrádá.

Nepovedený pátek třináctého

Žena si však nevšimla toho, že přímo nad lavičkou je kamera městské policie, která vše bedlivě sledovala. "Obsluha kamer viděla, jak mu žena stáhla kalhoty nad kolena a přes spodní prádlo se ho lehce dotýkala na intimních místech. Zatímco takto zaměstnávala jeho pozornost, vytáhla mu z kapes několik předmětů, pravděpodobně peněženku, mobilní telefon a cigarety," vysvětluje mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

Daleko však nedošla

Poté, co muži vyprázdnila kapsy, tak mu ještě stihla vzít brašničku, kterou měl za zády. Daleko však nedošla, protože městská policie poslala hlídku na Bašty, kde ji zastavili. Žena jim ukázala pánskou peněženku a mobilní telefon a podle kamerových záběrů se zjistilo, že krátce předtím odhodila u zaparkovaného auta ledvinku a cigarety. Svůj výkon na kameře městské policie komentovala slovy "On mi to dal, abych to schovala." Hlídka městské policie předala ženu policistům jako důvodně podezřelou z trestného činu.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež, kapsář, petrov, muž, zlodějka, obecní policie, videokamera

VIDEO: Romantika pod Petrovem skončila fiaskem. Místo uspokojení se muž dočkal jen prázdných kapes  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.