Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nožem ozbrojený muž si v Brně lehl na koleje a chtěl zemřít, zachránili ho svědci

Ozbrojil se nožem, posílil se drogami, alkoholem a pod tíhou vážných psychických problémů se vydal skoncovat se svým životem. Naštěstí ho přitom viděli náhodní svědci, kteří zavolali na linku 156.

Strážníci v pátek odpoledne okamžitě vyrazili na Starou osadu. Hlas na tísňové lince jim totiž sdělil, že tam v kolejišti leží nožem ozbrojený muž, který vyhrožuje sebevraždou.

Při příjezdu na místo spatřili třiačtyřicetiletého muže ležícího na kolejích. Nůž mu naštěstí sebrali svědci ještě před příjezdem hlídky.

Strážníci muži pomohli vstát a v bezpečné vzdálenosti od zbraně i tramvají od něj zjistili, že je pod vlivem alkoholu i omamných látek. Strážníkům se svěřil, že se svým činem pokoušel vyřešit vážné psychické problémy.

„Na místo proto kromě státních policistů zamířili také zdravotníci, kteří po prvotním ošetření doporučili převoz do Psychiatrické nemocnice. Případem se budou republikoví policisté dále zabývat," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky koleje, stará osada, pokus o sebevraždu, Brno

Nožem ozbrojený muž si v Brně lehl na koleje a chtěl zemřít, zachránili ho svědci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.