Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Známý násilník zbil muže a dupal mu na hlavu, putoval rovnou do vazby

Dvaadvacetiletý výtržník z Kyjova znova útočil. Na začátek víkendu si pro místní policisty přichystal potyčku na autobusovém nádraží. Hned po incidentu z místa napadení utekl, na svobodě se však dlouho neohřál. Po následném dopadení na něj čekala policejní cela a obvinění z výtržnictví a těžkého ublížení na zdraví. Hrozí mu až deset let za mřížemi.

Začátek víkendu nezačal pro policii klidně. Kyjovští policisté museli zasahovat u incidentu, který se v nočních hodinách odehrál na autobusovém nádraží v Kyjově. Známý dvaadvacetiletý výtržník tam pěstí praštil jiného muže. Napadený spadl na zem, ale to útočníka nezastavilo. Zneužil toho, že muž leží, a několikrát muži silně dupnul na hlavu. 

Napadený muž odnesl tuto potyčku s vážnými zraněními a přivolaná sanitka jej odvezla k hospitalizaci do nemocnice. Když přivolaná policejní hlídka přijela na místo, útočník už stihl z místa činu utéct. Policisté jej ale ve spolupráci se strážníky měststké policie vypátrali a zadrželi. 

Násilníkovi hrozí deset let ve vězení

Muž následně putoval do policejní cely a případu se ujali kriminalisté. Ti už s mladíkem měli z dřívějška své zkušenosti. Násilník byl už dvakrát odsouzen za výtržnictví a ve svém řádění se rozhodl pokračovat. Naposledy byl trestaný v roce 2018, tehdy zmlátil jiného muže tak, že napadený skončil v nemocnici se zlomeninami nosních kůstek. 

"Po procesních úkonech a sdělení obvinění z trestného činu Výtržnictví a Těžkého ublížení na zdraví podáváme soudu návrh na jeho vzetí do vazby. V případě odsouzení mu hrozí až 10 let odnětí svobody." uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky násilník, policie, vazba, Kyjov

Známý násilník zbil muže a dupal mu na hlavu, putoval rovnou do vazby  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.