Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Majitelka uvázala psa u Prýglu a šla se projet na paddleboardu, pes utekl a pokousal návštěvnici

Nepříjemné překvapení čekalo v sobotu odpoledne čtyřiatřicetiletou majitelku brazilské fily. Žena svého pejska uvázala a šla se s přáteli projet na paddleboardu po hladině Brněnské přehrady. Pes se však mezitím dokázal osvobodit a při toulkách pokousal návštěvnici.

Pes pravděpodobně po své majitelce tesknil, překousal proto vodítko a několik minut běhal mezi dalšími návštěvníky pláže. Toho si všimla čtyřicetiletá žena a zavolala na linku 156.

Operátorům se přitom svěřila, že se po ní fila údajně ohnala a na zápěstí se jí objevil krvavý šrám. „Zraněná odmítla přivolanými strážníky nabízené ošetření, přesto přislíbila, že později lékaře navštíví," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Mezitím se vrátila i majitelka psa a vyslechla si, co se v její nepřítomnosti stalo. „Strážníci ji upozornili, že je podezřelá, že porušila městskou vyhlášku o pohybu psů, a že si ji předvolá správní orgán," uzavřela mluvčí.

Foto youtube.com

Štítky prýgl, paddleboard, fila, pes, Brněnská přehrada

Majitelka uvázala psa u Prýglu a šla se projet na paddleboardu, pes utekl a pokousal návštěvnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.