Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Policie pátrá po zloději, který v Břeclavi ukradl kolo. Odjel na něm na nádraží, odkud vlakem ujel

Na jedno z odstavených kol si počíhal zloděj v Břeclavi. Zalíbilo se mu natolik, že na něm odjel k nádraží, kde nasedl na vlak a ujel. Policie zajistila fotku z kamery, na které muž právě nasedá do vlaku. Neznáte ho?

Chodit pěšky už ho asi nebavilo. Policie pátrá po zloději, který je podezřelý z krádeže bicyklu. Pánské jízdní kolo, které stálo ve stojanu umístěném v průchodu domu v ulici Sady 28. října v Břeclavi, si dne 27. června 2019 vyhlédl vykutálený zloděj. Na kole odjel k břeclavskému nádraží, kde nasedl do vlaku a ujel. 

O spolupráci policie prosí také veřejnost. Na kameru na nádraží se totiž podařilo natočit, jak zloděj vypadá. "Občané se mohou obrátit přímo na kolegy z místního obvodního oddělení (tel. 974 632 701) či na tísňovou linku 158 a poskytnout informace, které by pomohly k ztotožnění muže, který je zachycen na fotografii. Za pomoc a ochotu předem děkujeme." říká mluvčí policie Kamila Haraštová. 

 

Autoři | Foto PČR

Štítky krádež, kolo, Břeclav, foto, policie

FOTO: Policie pátrá po zloději, který v Břeclavi ukradl kolo. Odjel na něm na nádraží, odkud vlakem ujel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.