Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Agresorům přišly do rány boxy na Kraví hoře. Nešly jim otevřít skříňky na koupališti, a tak dva opilí mladíci rozbili dalších pět

Dvojici třiadvacetiletých mladíků se nepovedly otevřít zámky u skříněk na Kraváku. Svou agresi si následně vybili na okolním nábytku. Způsobili škodu okolo dvou tisíc korun.

Dva mladíky včera  k nepříčetnosti rozčílily skříňky na koupališti na Kraví hoře. Po dni stráveném u bazénu přišli ke svým boxům, kde zjistili, že je nemohou otevřít. Dvířka se prý ani nepohnula ani po otáčení klíčem. Mladíky proto ovládl nezvladatelný vztek, který si hodlali vybít na okolních skříňkách.

Nebohý nábytek tento agresivní výpad odnesl zohýbanými dvířky vytrženými z pantů. Svou roli v tomto činu hrál také alkohol, kterým dvojice údajně moc nešetřila. Třiadvacetiletí mladíci tak koupališti způsobili škodu okolo 2 tisíc korun. Jejich osobní věci jim poté vydal údržbář, který skříňky otevřel s pomocí nářadí. 

"Případem se bude pro podezření z majetkového přestupku zabývat správní orgán." uvedla mluvčí městské policie Tereza Kadrnožková.

Autoři | Foto MP Brno

Štítky agrese, skříňky, Brno, Kraví hora, koupaliště, škoda

Agresorům přišly do rány boxy na Kraví hoře. Nešly jim otevřít skříňky na koupališti, a tak dva opilí mladíci rozbili dalších pět  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.