Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý mladík rozbil zastávku a ujížděl před policisty v autobusu. Poté jim téměř pozvracel boty

Opilý pětadvacetiletý mladík rozbil v Brně pěstí zastávku a ujel policii autobusem. Po dechové zkoušce se před strážníky pozvracel na chodník.

Na zastávce Bělohorská se předevčírem díky pětadvacetiletému cizinci konalo drama. Podle muže, který dopoledne volal na linku 156 měl mladík praštit pěstí do boku zastávky tak silně, že se na metr a půl širokém skle objevila prasklina. Svědci mladíka vyzvali, aby s nimi počkal na městskou policii, ten však nastoupil do autobusu a ujel. 

Strážníci se ho vydali hledat a úspěšně jej dostihli u zastávky Dělnický dům. Tady na něj už čekala i policie státní. Tu na rozbitou čekárnu upozornil jeden ze svědků, který vystoupil z autobusu s mladíkem. 

Před policisty se pozvracel

Pětadvacetiletý muž nezvládal držet rovnováhu a neustále opakoval, že pouze čekal na autobus a nic nerozbil. Policii se přiznal, že před cestou s kamarády vypil několik piv a bourbon. 

Při dechové zkoušce mladý muž nadýchal 1,89 promile. Ještě několik minut potom, co policisté odpojili náústek z přístroje, do něj mládenec foukal v domnění, že dechová zkouška pokračuje, a hned na to se pozvracel na chodník. 

"Po ověření cizineckou policií mu strážníci oznámili, že kromě podezření z majetkového přestupku bude správní orgán řešit také znečištění veřejného prostranství. O podnapilého se následně postaral jeho kamarád." uvádí mluvčí městské policie Jakub Ghanem. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, cizinec, zvracení, alkohol, dechová zkouška, Brno, Cizinecká policie

Opilý mladík rozbil zastávku a ujížděl před policisty v autobusu. Poté jim téměř pozvracel boty  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.