Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladí cizinci zmlátili u Prýglu muže, dívka mu o hlavu rozbila květináč, a pak s ním prohodila výlohu

K vyhrocenému konfliktu museli v pátek večer vyrazit brněnští strážníci. Trojice mladých cizinců se v Přístavní ulici u Prýglu poprala s pětačtyřicetiletým mužem. Dva mladíci prý tloukli muže do obličeje a jejich kamarádka mu pak rozbila o hlavu květináč, který pak prohodila nedalekou výlohou.

Muž se s trojicí dostal do hádky v místní restauraci. Při rozepři prý dostal od jednoho z mladíku dvě rány do obličeje a dívka mu údajně rozbila o hlavu květináč. Tím potom prohodila výlohu nedalekého obchodu.

Mladé lidi strážníci rychle vypátrali. Tvrdili, že napadeni byli oni a pouze se bránili. Během rozhovoru však oslovil strážníky provozní jiné restaurace a upozornil, že u něj cizinci před chvílí byli také, obtěžovali prý ostatní hosty, chovali se hlučně a jeden z mužů údajně zničil trampolínu.

„Strážníci vzhledem k výši způsobených škod přivolali státní policisty a případ jim předali s podezřením na trestný čin," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, květináč, přístavní, prýgl, strážníci

Mladí cizinci zmlátili u Prýglu muže, dívka mu o hlavu rozbila květináč, a pak s ním prohodila výlohu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.