Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Mladá zlodějka okradla muže spícího na Mendláku. Ukradené věci si nastrkala do podprsenky

Pouhý den poté, co strážníci nachytali bandu zlodějů, kteří na hlavním nádraží okradli spícího muže, museli řešit stejný případ z Mendlova náměstí. V noci na pátek tam totiž osmnáctiletá dívka okradla spícího muže o peněženku a mobil. Ještě před příjezdem strážníků svůj lup schovala do podprsenky.

Osmatřicetiletý muž spal pod přístřeškem na lavičce. Žena si ho nejprve zpovzdálí prohlížela, obcházela a po chvíli si sedla vedle něj. Ještě několikrát se rozhlédla kolem sebe a když si vytipovala vhodný okamžik, začala muži prohledávat tašku. Z ní vytáhla několik věcí, které si schovala pod šaty za podprsenku.

Sotva se dala na odchod, zastavili strážníci. Zavolala je duchapřítomná svědkyně, která krádež zahlédla. Strážníci probudili spícího muže a ten jim oznámil, že mu chybí mimo jiné mobilní telefon a peněženka.

ČTĚTE TAKÉ: Opilý muž v noci usnul na hlavním nádraží v Brně, během chvíle ho hned dvakrát okradli

Zlodějka nejprve vytáhla z šatů injekční stříkačky a jízdenky na MHD. Hlídce tvrdila, že nic jiného už u sebe nemá. Nakonec se však přiznala a z výstřihu vylovila všechny věci, které okradený muž postrádal.

„Dívku, u které strážníci v posledních týdnech několikrát zasahovali kvůli porušování zákonů, předali státním policistům jako důvodně podezřelou z trestného činu," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

 

Foto MP Brno

Štítky krádež, Mendlovo náměstí, zlodějka, podprsenka, peněženka, hlavní nádraží, Brno

VIDEO: Mladá zlodějka okradla muže spícího na Mendláku. Ukradené věci si nastrkala do podprsenky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.