Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Noc hrůzy v Řečkovicích. Manželé našli v domě po probuzení metrovou krajtu

Lehké spaní dnes v noci určitě neměla rodina v Řečkovicích. Manželé se probudili a zjistili, že jim do bytu vlezla metrová krajta. Muž a žena z domu utekli a na nezvanou návštěvu zavolali policii.

Velmi nepříjemný zážitek mohou vyprávět manželé z Řečkovic. Ti se dnes nad ránem probudili se zjištěním, že jim do domu vlezl exotický had. Okamžitě opustili dům a zavolali brněnské strážníky.

Před útěkem do bezpečí zavřeli i dveře do zahrady, odkud se nezvaná návštěva pravděpodobně do domu dostala. „Tím zabránili jeho úniku do volného prostoru za domem. Z bezpečí potom zavolali na tísňovou linku městské policie a strážník operačního střediska za nimi poslal hlídku odchytové služby. Odchytář se na ulici s obyvateli domu sešel a ti mu nemovitost zpřístupnili,“ popsal Brněnskému deníku mluvčí městské policie Jakub Ghanem. 

Odkud had pochází, není jasné

Odchytová hlídka po příjezdu objevila asi metrového samce krajty královské. „ S použitím speciálních kleští a vaku se mu ji podařilo zajistit. Škrtiče převezl služebním vozidlem a zprostředkoval jeho předání do záchranné stanice. Odkud se dospělý samec krajty na pozemek u řečkovického domu dostal, zatím není jasné,“ dodal mluvčí.
 

Autoři | Foto MP Brno

Štítky had, brno, krajta, Řečkovice, horor, dům

Noc hrůzy v Řečkovicích. Manželé našli v domě po probuzení metrovou krajtu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.