Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Muže naštvalo, že se probudil na zastávce v Brně. Rozkopal ji, a pak se šel přiznat

Velkou míru sebereflexe včera ráno předvedl neznámý muž. Usnul v ranním rozjezdu do práce, a když se probudil na konečné zastávce v Komíně, ze vzteku rozkopal přístřešek na zastávce. Hned nato se šel s občankou nahlásit řidiči.

Včera před sedmou hodinou dostali policisté kuriozní hlášení od pracovníka dopravního podniku. Prosil o policejní hlídku, která by mohla přijet na zastávku Řezáčova, kam přišel zpytovat svědomí neznámý muž. Nejdříve se prý vydal za řidičem, kterému odevzdal občanský průkaz a oznámil, že ze vzteku rozkopal skleněnou tabuli na zastávce. 

Když policisté přijeli, muž se s nimi dal do řeči. Svěřil se jim, že jel ranním rozjezdem do práce, ale v autobusu usnul a probudil se až na konečné. Když zjistil, kde je, velmi ho to rozčílilo, a tak prokopl jednu ze skleněných tabulí, kterými je přístřešek na zastávce tvořen. Po omluvě dodal, že všechnu škodu nahradí a poničenou zastávku zaplatí. 

 

 

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Řezáčova, zastávka, rozkopané sklo, policie, Brno-Komín

VIDEO: Muže naštvalo, že se probudil na zastávce v Brně. Rozkopal ji, a pak se šel přiznat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.