Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Řidič náklaďáku možná v Bzenci srazil chodce. Policie ani on sám si zatím nejsou jistí

Policie pátrá po svědcích možné nehody, která se měla stát ve čtvrtek dopoledne. Řidič náklaďáku v tu dobu vyjížděl od obchodu Penny, když za svým vozem uviděl sedět na zemi chodce. Zda muže srazil, si není jistý.

Policie řeší kuriozní případ. Ve čtvrtek 11. července v 10:25 mělo v ulici Vracovská dojít k dopravní nehodě. Řidič nákladního auta vyjížděl z parkoviště od obchodu Penny a chtěl odbočit vpravo směrem na Vracov. Před výjezdem na hlavní silnici se však pravděpodobně střetl s chodcem. 

Řidič náklaďáku si po chvíli všiml, že za jeho vozidlem sedí na zemi muž. Zda ke střetu došlo, či nikoli, si však není jistý. Chodce pravděpodobně svým nákladním autem srazil mimo blízký přechod pro chodce. 

"Míra zavinění jednotlivých účastníků bude předmětem dalšího šetření, stejně jako to, jestli došlo vůbec ke střetu mezi chodcem a nákladním motorovým vozidlem." uvedl mluvčí policie Petr Zámečník. 

Autoři | Foto PČR

Štítky náklaďák, chodec, střet, Bzenec, jihomoravský kraj, nehoda, policie, Vracov

Řidič náklaďáku možná v Bzenci srazil chodce. Policie ani on sám si zatím nejsou jistí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.