Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pohár trpělivosti s bývalým přítelem už mladé Brňačce přetekl. Rozbila mu ho o hlavu

Poslední kapka alkoholu i trpělivosti rozhodla včera okolo čtvrté ranní o osudu osmadvacetileté ženy i jejího pětatřicetiletého bývalého přítele. Ženu dopálilo arogantní chování jejího ex a rozbila mu dopitým půllitrem hlavu.

Bujarý večírek zakončila osmadvacetiletá žena v Kohoutovickém baru poněkud nezvykle, se záchranáři a policisty. Bývalý přítel se do mladé ženy neustále arogantně navážel. Alkoholem posilněná žena, jejíž pohár trpělivosti již přetekl, chňapla po půllitru a praštila jím bývalého přítele do hlavy.

Žena muži za jeho negentlemanské chování způsobila tržnou ránu na hlavě, kvůli které museli o sedm let staršímu muži přivolat záchranku. Zdravotníci následně poškozeného převezli k ošetření do nemocnice. 

"Opilá žena, která měla v dechu přes dvě promile a její sok skoro tři, nyní musí počítat se stíháním za výtržnictví a pokus ublížení na zdraví." dodává k případu mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Brno, hádka, bitka, škopek, bar, policie

Pohár trpělivosti s bývalým přítelem už mladé Brňačce přetekl. Rozbila mu ho o hlavu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.