Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zátah na zkaženou mládež na Znojemsku přinesl policistům žně. Mladým návštěvníkům diskotéky zabavili drogy

V pátek večer se do klubu v Moravském Krumlově nechystaly pouze zástupy teenagerů, ale přišli i drogoví dealeři. Dlouho plánovaný zátah dopadl úspěšně, policisté zabavili marihuanu i taneční drogy.

Dlouhodobě připravovaná a operativně rozpracovaná akce dostala svoji finální podobu v pátek v nočních hodinách. Díky získaným informacím, které policie z oddělení obecné kriminality ve Znojmě získala, udělala zátah na diskoklub v Moravském Krumlově. Tam mělo údajně opakovaně docházet k distribuci omamných látek, které následně užívali i nezletilí účastníci tanečního veselí. 

Klub obklíčila padesátka uniformovaných policistů, ti postupně zkontrolovali 500 návštěvníků diskotéky. Policisté tak načapali jednadvacet opilých mladistvých osob a pět dalších, které užily amfetamin. Dále pak kriminalisté zabavili 65 gramů marihuany, 15 tablet stimulační drogy extáze a 6 dávek MDMA.

Všechny osoby, kterým ještě nebylo 18 let a bylo u nich zjištěno požití alkoholu nebo drogy, byly cestou pracovníků OSPOD předávány zákonným zástupcům.

"Policisté pak u osob, které jsou podezřelé z držení drog na diskotéce, zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu Přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu." uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

Autoři | Foto pixabay.com, PČR

Štítky drogy, Znojemsko, policie, nezletilí mladiství, klub, okres Znojmo, Moravský Krumlov, Znojmo, Orgán sociálně-právní ochrany dětí

Zátah na zkaženou mládež na Znojemsku přinesl policistům žně. Mladým návštěvníkům diskotéky zabavili drogy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.