Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Řeka Morava vyplavila mrtvé tělo, policisté prosí o pomoc s identifikací zemřelého muže

Hodonínští kriminalisté prosí ve spolupráci se slovenskými kolegy veřejnost o pomoc při identifikaci mrtvého muže, jehož tělo vyplavila 6. června řeka Morava u slovenského města Holíč.

KLIKNUTÍM NA TENTO ODKAZ BUDETE PŘESMĚROVÁNI NA FOTOGRAFII OBLIČEJE MRTVÉHO MUŽE. UPOZORŇUJEME, ŽE JDE O DRASTICKÝ POHLED. NENÍ VHODNÉ PRO SLABÉ POVAHY.

Mělo by se jednat o muže středního věku, vysokého 171 cm a váhy 65 kg. Na nohou má vytetovány nápisy v azbuce „им нада отдыхать“ a „они устать...“. Na levém předloktí a levém zápěstí má vytetovmána znaménka plus a mínus.

 

Muž byl nalezen tmavých trenýrkách a v tričku s nápisem "Street wars" s tištěnými obrázky šesti postaviček. „Je pravděpodobné, že se jednalo o rusky hovořícího muže, který se měl před utonutím pohybovat na českém břehu poblíž Hodonína. Může se jednat o zahraničního dělníka nebo turistu," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Policisté u muže nenašli žádné dokumenty ani osobní věci, podle kterých by mohl být identifikován. „Policie žádá veřejnost, aby pomohla s jeho identifikací. Pokud víte, kdo by to mohl být, dejte policii vědět přes linku 158," vyzval Zámečník

Foto PČR

Štítky mrtvola, identifikace, policisté, řeka, morava, řeka Morava, Holíč, Hodonín

Řeka Morava vyplavila mrtvé tělo, policisté prosí o pomoc s identifikací zemřelého muže  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.