Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Holywoodský happyend se nekonal. Seniorka poslala podvodnému americkému herci téměř 2 miliony

Seniorka na Brněnsku zažívala romantickou pohádku, ta se ale brzy změnila na horor. Sliboval jí lásku a zlaté šperky. Místo toho okradl domnělý americký herec seniorku o téměř 2 miliony korun. Žena mu naletěla poté, co jí k Valentýnu poslal přes kurýra obrovskou kytici. Případem se nyní zabývají policisté.

Případ jako z amerického filmu zažila sedmašedesátiletá seniorka. Ta si dopisovala s neznámým virtuálním přítelem, který se jí představil jako americký herec. Na svatého Valentýna se před jejími dveřmi objevil poslíček s obrovskou kyticí.

Později se ukázalo, že Valentýnská akce byla velmi promyšlený zločin. Tímto krokem si internetový přítel u seniorky vybudoval velkou důvěru. Pro zamýšlené české podnikání prý poslal v balíku tři miliony dolarů, k nim pak svou nehynoucí lásku, dva zlaté náhrdelníky a prsten. Žena se dále od svého virtuálního milovníka dozvěděla, že zásilku zdržela ve Vídeni tamní vláda, a na její uvolnění je potřeba odeslat peníze.

Zmanipulovaná seniorka tak na americký účet poslala 1 milion 700 tisíc korun. Z účtu jí navíc zmizelo dalších 40 tiíc, které spolykaly bankovní poplatky. Pak láska amerického herce k české seniorce vyprchala a vykutálený Don Juan se jí již neozval. Zhrzená žena proto teprve po delší době přivovala k případu policii. 

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky láska, seniorka, americký herec, podvod, policie, zloděj, herec, Den svatého Valentýna, Brněnsko

Holywoodský happyend se nekonal. Seniorka poslala podvodnému americkému herci téměř 2 miliony  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.