Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Zloděj ukradl kabelku a prodavačku vláčel po zemi. Zadrželi ho kolemjdoucí

Tři náhodní kolemjdoucí mají mamutí zásluhu na tom, že zloději v centru Brna neprošla krádež kabelky. Muž si vyhlídl žlutý módní kousek u stánku s oblečením v podchodu pod hlavním nádražím. Pro kabelku se natáhl a dal se na útěk, při něm se ho snažila zastavit prodavačka. Zloděj ji bezohledně vláčel několik metrů po zemi.

Zloděj za sebou vlekl sedmdesátiletou prodavačku až ke schodišti, tam se ženě vymanil, nechal ji ležet na podlaze vedle odhozené kabelky a dal se na útěk po schodech, a poté po Nádražní ulici směrem k Benešově. 

Hned se za ním ovšem vydala trojice svědků. Jeden z nich šestadvacetiletého zloděje doběhl a před obchodním centrem Letmo zadržel. Další dva poblíž stojící muži hlasitým voláním upoutali nedalekou hlídku strážníků.

Podezřelý se v okamžiku, kdy k němu strážníci přiběhli, uklidnil. „Strážníci muže předali přivolaným státním policistům jako podezřelého z trestného činu a vyšetřovatele informovali, že se obsluze kamer městské policie podařilo případ ze čtvrtečního odpoledne zaznamenat," uzavřel mluvčí strážník Jakub Ghanem.

Foto MP Brno

Štítky zloděj, kabelka, podchod, hlavní nádraží, zadržení, prodavač, Brno

VIDEO: Zloděj ukradl kabelku a prodavačku vláčel po zemi. Zadrželi ho kolemjdoucí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.