Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Senior odešel sbírat bylinky, už se domů nevrátil. Policie po něm pátrá

Šestaosmdesátiletý senior odešel v sobotu na sběr bylinek, doma nechal vzkaz. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu, policie vyslala i pátrací vrtulník.

Od včerejšího dne policie pátrá po šestaosmdesátiletém seniorovi. Podle svého vzkazu odešel sbírat bylinky, domů se však už nevrátil. Senior je velmi aktivní a vitální, obvykle měl namířeno na louky poblíž konečné tramvaje v Maloměřicích. Tam měl namířeno i v sobotu ráno.

Policisté nejdřív prověřili všechny nemocnice a zdravotní zařízení, zda se muž neneachází v některém z nich, kontaktovali i nejbližší známé, a poté po něm zahájili pátrání. Ve vytipovaných lokalitách po seniorovi pátral i vrtulník s termovizí. Jejich činnost byla zatím neúspěšná.

Po seniorovi pátrají hlídky i dnes, a to od brzkého rána. Do akce byl znova nasazen i vrtulník. Prozatím jej však stále nenašli. . Pohřešovaný senior  asi 165 cm vysoký, střední postavy. Má prošedivělé krátce střižené vlasy s malou pleší. Občas nosí brýle. Chodí bez hole. Na sobě měl světle modré kalhoty,  hnědou košili a s sebou měl koženou tašku.

"Případné informace o pohybu hledaného muže sdělte prosím na tísňovou linku 158. Policie děkuje za spolupráci." říká mluvčí policie Bohumil Malášek.

Autoři | Foto PČR

Štítky senior, policie, pátrání, brno, bylinky, Maloměřice

Senior odešel sbírat bylinky, už se domů nevrátil. Policie po něm pátrá  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.