Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloděj se vloupal do výrobní haly v Adamově a působil škodu přes 185 tisíc. Policie po něm pátrá

Policie pátrá po muži, který o víkendu 18. – 20. května neohlášeně navštívil výrobní halu bývalého podniku Adast Adamov, odkud si odvezl lup za 185 tisíc korun.

Adamov navštívil nezvaný host. Po neznámém pachateli, který se přes víkend od 18. do 20. května vloupal do místní výrobní haly. Zloděj překonal oplocení objektu a do objektu bývalého podniku Adast Adamov se dostal násilím přes okno. U laserového pálícího stroje, který se zde nacházel, neodborně odstranil a odcizil řídící mechanismus v hodnotě sto padesát tisíc korun. Bez povšimnutí nezůstalo ani různé pracovní nářadí. Poškozené firmě vznikla škoda přes 185 tisíc korun. Případem se zabývají kriminalisté, kteří případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Policistům byl předán záznam z bezpečnostních kamer, na kterém je s největší pravděpodobností zachycen pachatel této krádeže. Po jeho totožnosti policie intenzivně pátrá. 

Zloděj kradl i v Brně

Není vyloučeno, že se tento muž vydal na podobný loupežný výjezd do Královopolských strojíren na ulici Křižíkova, odkud si ve stejný víkend odvezl  osobní auto značky Škoda Octavia Combi I, šedé barvy RZ: 5B7 7042. V současné době uvedené vozidlo pravděpodobně užívá, případně ho může nabídnout k prodeji.

"Prosíme svědky pokud znáte totožnost muže nebo víte, kde se pohybuje či zdržuje, případně máte další informace k tomuto případu, neváhejte a kontaktujte prosím policisty na telefonním čísle 702292048  nebo  na bezplatnou linku 158. Žádáme také osobu zachycenou na záznamu, aby tak učinila, pokud se na záběrech poznává." dodala mluvčí policie Lenka Koryťáková

 

 

Autoři | Foto PČR

Štítky Adamov, zloděj, policie, pátrání, Brno

Zloděj se vloupal do výrobní haly v Adamově a působil škodu přes 185 tisíc. Policie po něm pátrá  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.