Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Lupič napadl obsluhu brněnského kasína a unikl se stotisícovou částkou. Policie po něm pátrá

Lupič pod záminkou dvoustokorunové výhry napadl obsluhu kasina v Popůvkách. Podařilo se mu utéct se stotisícovou kořistí. Policie po něm pátrá.

Poslední dubnový den požádal registrovaný hráč dopoledne v kasinu v Popůvkách o vyplacení vyhrané dvousetkorunové částky. Výplata výhry byla pravděpodobně jen záminkou, aby se dostal do kasírovací peněženky. Ve chvíli, kdy chtěla servírka vydat peníze za výhru, se muž pokusil vytrhnout jí peněženku s nemalým obsahem z rukou, což se mu nakonec podařilo.  

Obsluha se ale nechtěla vzdát a unikajícího muže se pokusila zadržet. Ten bojující ženu rukama porazil na zem, a tím jí způsobil zranění. Se stotisícovým lupem se násilníkovi podařilo uniknout.

Policisté v průběhu vyšetřování zjistili totožnost muže a vyhlásili po něm pátrání. Lupiče zachytily i bezpečnostní kamery. Muž odjel osobním automobilem Škoda Felicia stříbrné barvy. Podle zjištění kriminalistů má pachatel trvalé bydliště na obecním úřadě v Náměšti nad Oslavou a auto vlastní jeho příbuzní. 

"Hledaný lupič, který má problémy se závislostí na herních automatech, se pohybuje především na Brněnsku a Třebíčsku, pravděpodobně v hernách a podobných zařízeních. Informace o jeho pohybu můžete kriminalistům sdělit na tísňovou linku 158. Policie děkuje za spolupráci." vzkazuje mluvčí policie Bohumil Malášek.

Autoři | Foto PČR

Štítky lupič, policie, pátrání, kasino, Popůvky, Škoda Felicia, Náměšť nad Oslavou

Lupič napadl obsluhu brněnského kasína a unikl se stotisícovou částkou. Policie po něm pátrá  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.