Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Strážníci zadrželi v centru Brna namol opilou matku s kočárkem. O batoleti tvrdila, že je mu osm let

Další případ velmi nezodpovědného rodičovství řešili v páteční podvečer brněnští strážníci. Na náměstí Svobody totiž potkali matku s kočárkem, žena byla tak opilá, že sotva artikulovala. Strážníkům ani nedokázala říct, kolik je jejímu dítěti.

Na opilou ženu upozornil strážníky jeden z kolemjdoucích, který zavolal na linku 156. Když hlídka strážníků jednatřicetiletou ženu sedící na lavičce oslovila, přiznala, že je matkou holčičky v kočárku.

Matka byla přitom tak opilá, že sotva dokázala mluvit. Na otázku, kolik roků má její holčička zhruba ve věku batolete, nedokázala pořádně odpovědět a strážníkům tvrdila, že její dceři je osm let.

Přivolaní republikoví policisté ženě provedli dechovou zkoušku s výsledkem 2,54 promile. „Ženu si převzali a případem se dále budou zabývat i sociální pracovníci. O dítě se postarala příbuzná," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky matka, alkohol, opilost, kočárek, náměstí svobody, Brno

Strážníci zadrželi v centru Brna namol opilou matku s kočárkem. O batoleti tvrdila, že je mu osm let  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.