Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Nakradená cínová armáda ho neochrání. Muž v Brně vykrádal hračkářství, teď mu hrozí vězení

Že se dvakrát do stejné řeky nevstupuje a do jednoho obchodu nechodí krást, už teď ví osmatřicetiletý muž. Ten se se svou družkou vydal krást hračky do Králova pole. Podruhé však byli odhaleni a muži teď kvůli podmínce hrozí až tříletý trest.

Už podruhé se vydal osmatřicetiletý muž se svou družkou verbovat cínové vojáčky do hračkářství v Brně Králově Poli. K nim si vybral ještě několik modelů vlaků. Jeden ze dvojce lapků vždy odváděl pozornost a druhý kradl.

Opakovaná návštěva se jim však stala osudnou, když si jich při krádeži všiml prodávající. Díky kamerovému systému se pak policistům podařilo oba únosce hraček vypátrat.

„Protože muž už měl za podobné krádeže uložený podmínečný trest, nebyla rozhodující hodnota zboží, které ukradl. Kvůli hračkám za necelé tisíce korun mu tak hrozí trest až na tři roky vězení," uzavřel policejní mluvčí David Chaloupka.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky krádež, hračky, vojáčci, vězení, Brno, hračka

VIDEO: Nakradená cínová armáda ho neochrání. Muž v Brně vykrádal hračkářství, teď mu hrozí vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.