Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj okradl kamarádku o peníze a doklady, pak s ní dál popíjel u stolu

Velmi daleko k chování gentlemena má sedmadvacetiletý muž, který okradl kamarádku o kabelku, peníze a doklady. S okradenou přitom dál seděl u stolu a vesele se bavil.

Podvečer v nádražní restauraci ve Střelicích si bude devětatřicetiletá žena ještě dlouho pamatovat. Po bujarém veselí, které započalo už v pozdním odpoledni a trvalo až do večera, si žena všimla, že jí chybí kabelka s penězi i doklady.

Přestože při oznámení krádeže nadýchala závratných 2,3 promile, byla skutečně o své věci oloupena. „Jak bylo později zjištěno z bezpečnostních kamer v podniku, o víc než deset tisíc korun ji připravil sedmadvacetiletý muž," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Bizarnost situace však dokresluje skutečnost, že se zloděj do restaurace vrátil, aby si s okradenou a kumpánem společně dál vesele popíjeli u jednoho stolu. Gesto nehodné gentlemana bude ještě mladého muže pořádně mrzet, nyní je totiž stíhaný pro krádež.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky zloděj, kamery, taška, večírek, peníze, stůl, Střelice, kabelka

Zloděj okradl kamarádku o peníze a doklady, pak s ní dál popíjel u stolu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.