Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Trojice kapsářů provedla nájezd na nákupní centrum. Lidem brali peněženky z vozíku i kabelky

Hodonínští policisté vyšetřují několik krádeží peněženek, o které přišli nakupující lidé. V pátek během poledne zažilo nákupní centrum v Hodoníně nájezd trojice kapsářů, kteří se skutečně velmi činili a během pár minut, okradli pět lidí.

Využívali přitom nepozornosti nakupujících a z jejich kabelek přehozených přes rameno nebo odložené v nákupním vozíku kradli peněženky.

Některé krádeže zachytily bezpečností kamery, a policisté tak znají podobu mladých zlodějů. K úspěšnému dokončení případu je však zapotřebí je ztotožnit. To se doposud nepodařilo. 

„Obracíme se na veřejnost se žádostí o spolupráci při ztotožnění těchto osob. Jakékoliv poznatky k identitě těchto zlodějů můžete sdělit hodonínským policistům na telfon 974 633 470 nebo na linku 158. Za všechny podněty děkujeme," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Nepoznáte tuto ženu?

Policisté zároveň apelují na všechny nakupující, aby měli své kabelky, tašky a peněženky vždy pod kontrolou. „Právě na videu je vidět, jak je taková krádež snadná," uzavřel Zámečník.

Štítky kapsáři, Hodonín, nákupní centrum, video, peněženka, kabelka, krádež

VIDEO: Trojice kapsářů provedla nájezd na nákupní centrum. Lidem brali peněženky z vozíku i kabelky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.