Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladík rozbil záchod v brněnském zdravotním středisku, chtěl prý jen vrátit průkaz pojištěnce 

Nečekané rozuzlení dostala návštěva zdravotního zařízení v Králově Poli. Mladý muž tam ze zlosti zdemoloval toaletu. Přitom chtěl po sestře původně jen vrátit průkaz pojištěnce.

Zdravotní sestra zavolala v pátek večer strážníky, protože si nevěděla rady s nervózním mužem, který se domáhal vstupu do ordinace. Když zavřela dveře, začal se z toalety sousedící s čekárnou ozývat hluk.

Sestra strážníkům ukázala rozbité záchodové prkénko a splachování. Hlídka se okamžitě vydala do okolí a nedaleko našla mladého muže odpovídajícího popisu.

Třiadvacetiletý muž přiznal, že toaletu rozbil. Důvodem prý bylo, že mu sestřička nechtěla vrátit průkaz pojištěnce. Ten ale o pár vteřin později sám vytáhl z kapsy.

Strážníkům se poté svěřil, že ho to mrzí a slíbil, že se půjde omluvit. „Hlídka mu vysvětlila, že omluvit se bude moci u správního orgánu, který bude řešit podezření z majetkového přestupku," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky záchod, zdravotní středisko, vandal, zdravotní průkaz, toaleta, Královo Pole

Mladík rozbil záchod v brněnském zdravotním středisku, chtěl prý jen vrátit průkaz pojištěnce   |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.