Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž slavil s kamarády v Bohumíně a usnul ve vlaku, v Králově Poli ho nedokázal vzbudit ani výpravčí

Zná to téměř každý. Alkoholové veselení s kamarády až do rána a pak cesty domů dopravním prostředkem, ve kterém jeden snadno usne. Své by o tom mohl povídat třiačtyřicetiletý muž, kterého marně budil výpravčí vlaku na konečné v Králově Poli.

Pracovník dráhy tak musel na pomoc přivolat strážníky. Třiačtyřicetiletý muž těžce odfukoval opřený o okénko vozu a ze spánku ho vytrhla až policejní výzva.

Vrávoravým krokem pak vystoupil na nástupiště a hlídce strážníků oznámil, že se potřebuje dostat do Blanska. Strážníci od něj zjistili, že prý jede od svých přátel z Bohumína, kde mohutně slavili.

Strážníci dali muži dýchnout a ohledně oslavy s kamarády opravdu nelhal – nadýchal téměř 2 promile. „Doklady u sebe muž neměl a strážníci ho tak kvůli ztotožnění převezli na služebnu republikových policistů," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

„Následně mu oznámili, že tím, že se opilý zdržoval v prostředku hromadné dopravy, se dopustil přestupku a vypsali mu pokutu," dodala mluvčí. Poté muži poradili, kde po vystřízlivění najde vlak, který ho odveze domů.

Foto pixabay.com

Štítky Bohumín, Královo Pole, vlak, průvodčí. strážníci, alkohol, Blansko

Muž slavil s kamarády v Bohumíně a usnul ve vlaku, v Králově Poli ho nedokázal vzbudit ani výpravčí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.