Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladík nabídl muži na Maliňáku sex, pak ho okradl a peníze zahodil

Velmi netradiční případ krádeže řešili v úterý v noci brněnští strážníci. Mladý muž na Malinovského náměstí nabídl cizímu muži sexuální služby. Úmysly měl přitom úplně jiné.

V úterý v noci přiběhl k hlídce kontrolující Sukovu ulici čtyřiatřicetiletý muž, který strážníkům ukázal na rychle odcházejícího mladíka s tím, že mu údajně z kapsy vytáhl peníze.

Hlídka pětadvacetiletého muže zastavila a vyzvala ho, aby se s nimi a s okradeným mužem vydal zpět na Maliňák, kde se měl incident odehrát. Podle okradeného k němu mladík prý přišel, požádal ho o cigaretu a následně mu nabídl sexuální služby. Když muž odmítl, pětadvacetiletý podezřelý se s ním začal přetahovat, přitom mu sáhl do kapsy, odkud mu vytáhl tisícikorunu a dal se na útěk, při kterém ho chytli strážníci.

Mladý muž hlídce oznámil, že ukradené peníze už u sebe nemá, protože je při odchodu zahodil v prázdné krabičce od cigaret. Po chvíli hledání se ukázalo, že mluvil pravdu. Na zemi opravdu ležela krabička se zmačkanou bankovkou.

„Přestože se jednalo o krádež do pěti tisíc korun, mladík je podezřelý z trestného činu. Toho se totiž dopustí ten, kdo jinému ukradne věc, kterou má u sebe. Přivolaným státním policistům strážníci podezřelého předali," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto ilustrační foto, pixabay.com

Štítky sex, nabídka, cigareta, loupež, krádež, peníze, Sukov

Mladík nabídl muži na Maliňáku sex, pak ho okradl a peníze zahodil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.