Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Senior objel klíčem auto zaparkované v Brně na chodníku

Nelíbilo se mu parkování auta na chodníku, tak se pomstil. Dvě mladé ženy zadržely v sobotu odpoledne v Králově Poli devětašedesátiletého muže. Jedna z nich si totiž všimla, jak ničil zaparkované auto, druhé ženě poškozený superb patřil.

Pohotová svědkyně sice nevěděla, kdo je majitelem vozidla, ale když muže uviděla škrábat karoserii, vešla do nejbližší firmy. Tam třiadvacetiletou majitelku našla a společně s ní muže dostihla.

Muž hlídce strážníků přiznal, že po kapotě auta přejel klíčem, protože už poněkolikáté stálo na chodníku. Strážníci objevili nad víkem palivové nádrže zhruba patnácticentimetrovou rýhu.

Škoda podle majitelky nepřesáhla pět tisíc korun, a muž je tedy důvodně podezřelý z majetkového přestupku. „Hrozí mu za něj ve správním řízení pokuta do padesáti tisíc korun," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem. Žena přímo na místě zaplatila strážníkům pokutu za stání na chodníku.

Foto Alpavinka, rajče.cz

Štítky senior, auto, lak, klíč, poškození, strážníci, chodník, Brno, Královo Pole

Senior objel klíčem auto zaparkované v Brně na chodníku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.