Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Řidič bavoráku naboural a za volantem usnul, policistům se po probuzení snažil utéct

K netradiční nehodě vyjížděli v neděli nad ránem hodonínští policisté. Řidič bavoráku totiž naboural vyvýšený ostrůvek, chvíli nato za volantem regulérně usnul.

Policisty zavolal náhodný svědek. Když se nejbližší policejní hlídka pžiblížila k autu události, řidič se probudil a z místa auta utekl. Policisté ho našli za pouhých pár minut.

„K řízení svého vlastního vozidla se nedoznával a silně z něj byl cítit alkohol. Jeho verzi události rozporovaly zjištění policistů na místě události a informace od přímých svědků," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Policisté třicetiletého řidiče vyzvali k podstoupení dechové zkoušky a orientačního testu na přítomnost drog. Oba testy však bezdůvodně odmítl, stejně jako lékařské vyšetření a odběr krve. „Událostí se policisté dále zabývají a přistižený muž je podezřelý z přestupkového jednání, za které mu v krajním případě hrozí pokuta až 50tisíc korun a až dvouletý zákaz řízení," zakončil mluvčí.

Foto PČR

Štítky hodonín, BMW, bavorák, bouračka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidič bavoráku naboural a za volantem usnul, policistům se po probuzení snažil utéct  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.