Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Několikrát trestaný muž ukradl banány. Prodavače pak kopl kolenem do hlavy a vyrazil mu zuby

Několikrát seděl ve vězení a stejně nemá dost. Hodonínští policisté řešili případ krádeže banánů s nečekanou dohrou. Osmatřicetiletý několikrát soudně trestaný muž ukradl tři kusy ovoce, prodavače pak surově zbil.

Když zloděj procházel centrem Hodonína kolem vystavených přepravek s ovocem a zeleninou, z jedné z nich vzal tři banány a chtěl s nimi odejít. Toho si všiml majitel obchodu a za zlodějem rozeběhl.

Když ho po několika metrech dostihl a chtěl po něm zboží vrátit zpátky, zloděj prodavače okamžitě napadl. Rukama ho nejdříve odstrčil, až muž upadl na zem. Muž se mu však postavil i podruhé, tak ho agresor chytil rukama zezadu za hlavu a kopl ho kolenem do hlavy.

Přitom mu vyrazil zub a způsobil značné podlitiny v obličeji. Policisté útočníka naštěstí zadrželi a eskortovali do policejní cely. „Jedná se o muže, který se podobného jednání rozhodně nedopustil poprvé. V roce 2016 byl odsouzen mimo jiné za přečiny Krádež a Výtržnictví k nepodmíněnému trestu odnětí svobody v trvání 20ti měsíců. Na svobodě je od dubna letošního roku," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Policisté pro muže navrhli vzetí do vazby. „Tento návrh však státní zástupce neakceptoval a nařídil jeho propuštění na svobodu," uzavřela mluvčí.

Foto ilustrační foto

Štítky zloděj, trestaný, vyražený zub, Hodonín, banán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Několikrát trestaný muž ukradl banány. Prodavače pak kopl kolenem do hlavy a vyrazil mu zuby  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.