Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Muž sjetý pervitinem ukradl na Mendláku dětský kočárek, pak řádil jako smyslu zbavený

Co udělá tvrdá droga s chováním člověka, se nemile přesvědčili brněnští policisté. Mladý muž totiž nad ránem na Mendlově náměstí řádil jako smyslů zbavený. Nejdříve v jednom z domů ukradl dámské boty a k nim dětský kočárek. V průjezdu vedlejšího domu poškodil zaparkovaný skútr Honda.

V nedaleké Václavské ulici poničil ve dvorním traktu odstavený motocykl stejné značky a skútr Vespa. Ukradl z něj také lékárničku. Majitelům tak způsobil škodu za více než dvacet tisíc korun.

Mladíkova řádění si nemohl nevšimnout svědek. „Přivolaná policejní hlídka pak podle popisu vypátrala na Mendlově náměstí muže odpovídajícího popisu," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Čtyřiadvacetiletý muž byl agresivní, policisty verbálně napadal a odmítal spolupracovat. „Hlídka byla nucena k jeho uklidnění použít donucovací prostředky," popsal Malášek.

Muž, který byl pod vlivem pervitinu a není pro svou dřívější trestnou činnost policistům neznámý, skončil poutech a následně v policejní cele. „Tam mu bylo sděleno podezření z krádeže a poškození cizí věci. Navíc v blízkých hodinách rozhodne soudce o jeho vzetí do vazby," uzavřel mluvčí.

Autoři | Foto ilustrační foto, Liberecká Drbna | Zdroj PČR

Štítky zfetovaný, mladík, Mendlovo náměstí, pervitin, Honda, kočárek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž sjetý pervitinem ukradl na Mendláku dětský kočárek, pak řádil jako smyslu zbavený  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.