Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté odhalili v Brně další varnu pervitinu, tentokrát v Židenicích

Brněnští kriminalisté zlikvidovali minulý týden další varnu pervitinu, tentokrát v Židenicích. Za posledních několik týdnů jde již o druhé úspěšné odhalení výrobny drog.

Když vtrhli policisté do domu, byla výroba v plném proudu. U varny se nacházel dokonce jeden uživatel, který, jak se později při prohlídce na služebně ukázalo, ukradl svému dealorvi několik dávek. 

Při domovní prohlídce zajistili kriminalisté celkem 78 položek, mimo jiné 51 gramů pervitinu. Během prohlídky na místo podle policistů dorazili notně zaskočení spoluvlastníci domu, kteří si bytovou jednotku převzali. 

„Dvaačtyřicetiletý muž je za zvlášť závažný zločin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy stíhán vazebně, jeho devětatřicetiletý komplic je stíhán na svobodě," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Oběma obviněným hrozí v případě prokázání viny až desetiletý pobyt ve vězení. Jakou roli hrál v případu třetí zadržený, kriminalisté teprve zjišťují.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky varna, pervitin, Židenice, metamfetamin, Brno, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté odhalili v Brně další varnu pervitinu, tentokrát v Židenicích  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.