Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž jel brněnskou MHD načerno, pak ukradl revizorovi odznak

Ze začátku to byla běžná situace, kdy cestující bez platné jízdenky odmítne revizorovi prokázat totožnost. V případě šedesátiletého brněnského pasažéra však dostala situace velmi netradiční rozměr.

Muž totiž odmítl spolupráci jak s revizorem, tak i se strážníky. Šedesátiletého pasažéra si tak žideničtí policisté odvezli na obvodní oddělení. Spolu s nimi jel i revizor dopravního podniku.  Ten si v průběhu vyslýchání podezřelého odložil průkaz revizora na stůl a odešel. Na služebnu se po chvíli vrátil, ovšem průkaz revizora už nenašel.

Všem přítomným jasné podezření se vzápětí potvrdilo. Policisté zkontrolovali kamerové záznamy, na kterých viděli, jak přistižený černý pasažér ve chvíli nepozornosti ostatních průkaz ukradl. Muž navzdory jasnému důkazu vše zapřel. A co je nejhorší - průkaz nevrátil. 

„Své jednání teď bude vysvětlovat na ÚMČ Brno-střed, kam jsme jeho přestupek proti majetku postoupili. Průkaz v pouzdře v hodnotě 1 100 korun se dohledat nepodařilo," uzavřel policejní mluvčí Pavel Šváb.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky revizor, odznak, zloděj, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž jel brněnskou MHD načerno, pak ukradl revizorovi odznak  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.