Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

Opilý cizinec zmlátil kamaráda a ukradl mu plastovou pistoli, pak s ní ohrožoval náhodné kolemjdoucí

Dramatické chvíle zažilo tento týden hned několik lidí v Kuřimi. Opilý cizinec zde zmlátil kamaráda a svou krajanku, ukradl airsoftovou pistoli a vydal se s ní do ulic.

Odpolední bujaré popíjení skupinky cizinců v jednom z kuřimských bytů přerostlo večer v konflikt. Pětačtyřicetiletý cizinec se pochlubil svému kamarádovi, který dorazil na večírek, airsoftovou zbraní. Dvaapadesátiletý návštěvník ho v reakci udeřil do pětí obličeje, pistoli mu sebral a chtěl utéct. V tom se mu pokusila zabránit třiapadesátiletá krajanka. Také ji agresor zbil, žena poté musela vyhledat pomoc lékařů v nemocnici.

Na veřejnost uniknuvší agresor vylekal na ulici několik chodců, na něž plastovou zbraní mířil. Stejně tak mířil na projíždějící řidiče. S pistolí v ruce vyděsil také pokladní na benzínce.

Muže se zbraní v ruce pak poblíž vchodu do supermarketu dopadla policejní hlídka. Zaskočený muž na pokyny policistů zbraň odhodil. „Podnapilý agresor, který nadýchal přes dvě promile, skončil v poutech," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. 

Muž ihned putoval k vystřízlivění do policejní cely. „Tam mu policisté sdělili podezření z výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Případ zpracovávají ve zkráceném přípravném řízení se zadržením. Cizinec může tedy s potrestáním počítat v nejbližší době," uzavřel Malášek.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky opilý cizinec, plastová pistole, ohrožování, Kuřim, zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý cizinec zmlátil kamaráda a ukradl mu plastovou pistoli, pak s ní ohrožoval náhodné kolemjdoucí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.