Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Brno rozhýbou energické rytmy a bláznivé kouzlo Mydy Rabycad

Po úspěšném křtu v pražské Lucerně dorazí roztančený bláznivý čtyřlístek Mydy Rabycad ve čtvrtek 30. listopadu na brněnskou Flédu. Představí novou desku i ohromující show s inovovaným světelným designem, scénou i kostýmy. Kapela, která je právem označována za jednu z nejpracovitějších a nejpečlivějších u nás, připravila se stejnou péči hudební i vizuální složku pro celou tour k novému CD.

Kapela Mydy Rabycad otevírá třetí deskou další kapitolu. Na první pohled by se mohlo zdát, že vykročila směrem k mainstream popu. Vzápětí vás ale vyvede z omylu zvukem temných berlínských klubů za svítání. Po fanouškovské hysterii v Jižní Koreji, úspěšných koncertech v USA i show na festivalu všech festivalů Glastonbury teď Mydy Rabycad zbořili poslední žánrové bariéry.

Deska M.Y.D.Y. jde kapele pod kůži. Vyrovnává se na něm s “dospělým” světem, leč hravý obal s domečkem pro (posedlé) panenky a panáčky, který vytvořila fotografka Alžběta Jungrová společně s grafikem Pavlem Fuksou, podtrhuje možná jejich sen zůstat navždy ve světě dětském.

„Chci, aby posluchači při poslechu naší hudby cítili stejnou energii naživo i z nahrávek. Na M.Y.D.Y. jsme pro to udělali maximum,“ prohlásila Žofie Dařbujánová, která se při koncertech dostává do jiné dimenze. Do jiných světů dostane i vás, pokud ve čtvrtek zavítáte na Flédu! 


 


Soutěž o 2x2 lístky

Pokud jste příznivci této kapely, tak na koncertě k nové desce M.YD.Y. 30. listopadu na Flédě, nesmíte chybět. A pro dva z vás a jejich doprovod máme lístky zdarma.

Stačí odpověď na tuto otázku: Jaká je vaše nejoblíbenější skladba od této kapely a proč?

Dvě nejkreativnější odpovědi vybere redakce a výherce bude kontaktovat emailem. Své odpovědi zasílejte do čtvrtečního poledne (30.11., 11:59) na mail soutez@brnenskadrbna.cz. Nezapomeňte uvést i své telefonní číslo ;)

Autoři | Tisková zpráva

Štítky hudební skupina, koncert, Brno, Fléda, Palác Lucerna, soutěž, magie, USA, Alžběta Jungrová, MYDY, Jižní Korea, Pavel Fuksa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Brno rozhýbou energické rytmy a bláznivé kouzlo Mydy Rabycad  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.