Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nejlepší reklamy světa v pěti hodinách: vrací se Noc Reklamožroutů

Největší světová reklamní show PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ se v sobotu 4. března vrací na Flédu. Reklamožrouti letos servírují reklamy chytré, exotické, ale také kontroverzní podpásovky či historické spoty. Diváky čeká téměř 300 spotů z 50 zemí v bloku trvajícím přes 5 hodin.

Diváci si tak vychutnají přehlídku toho nejlepšího, co svět reklamy za poslední rok vytvořil. Reklamožrouty doprovodí bohatý zábavný program. Ve hře budou konzole PlayStation, kultovní fotoaparáty Instax Mini od společnosti Fujifilm a mnoho dalšího. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejích Ticketpro, Ticketportal a SMSticket.

PlayStation Noc Reklamožroutů je pásmo více než tří set reklam, které je rozmanité tematicky i místem vzniku. „Dramaturgové přehlídky si dávají záležet, aby se do výběru dostaly zábavné kousky i vážnější snímky. Zajímavé jsou rozdíly mezi velkorozpočtovými reklamami a videi, u kterých dokázali tvůrci vytěžit hodně efektu z malého rozpočtu,”  vysvětluje pořadatel David Horáček.

Letošní PlayStation Noc Reklamožroutů ukazuje, jak do propagace přirozeně vstupují prvky typické pro kulturu určité země. Nejlepším příkladem je pákistánská reklama na čaj, která je natočena v bollywoodském stylu. V jiné reklamě značka Nokia vtipně využívá aktuální trend selfie fotografií, Mercedes Benz zase natočil sexy reklamu o vztahu aut.

Pětihodinové pásmo reklam bude rozděleno do čtyř bloků se třemi přestávkami. V přestávkách diváky čekají soutěže, DJ hudba, fotografování zábavným fotoaparátem Instax Mini od Fujifilm anebo líčení luxusní dekorativní kosmetikou. K vyzkoušení bude připravena souprava PlayStation VR, která po nasazení speciálních brýlí s reproduktory odhaluje novou dimenzi neuvěřitelných zážitků videa a virtuální 3D reality. Firma Sony připravila pro diváky 6 konzolí PlayStation 4 s nejnovějšími hrami. A právě jednu z konzolí budou moci návštěvníci vyhrát.

Tisková zpráva


 

Soutěž o vstupenku pro dva na Noc Reklamožroutů

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky reklama, PlayStation, Fléda, Fujifilm, Ticketportal SK, Nokia, Mercedes-Benz, Sony, Playstation 4, PlayStation VR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší reklamy světa v pěti hodinách: vrací se Noc Reklamožroutů  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.