Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Mr. Sushito okouzlil Brno. Spojení sushi a buritta u Brňanů boduje

PR článek

Otevřel teprve v únoru, za první měsíce si však získal nesčetně věrných zákazníků. Mr. Sushito na Jánské ulici v centru Brna je v oblasti fast foodů skutečným unikátem. A Brňané to náležitě oceňují. 

Originalita, prvotřídní suroviny a rychlé stravování - to je to, co dělá Mr. Sushito výjimečným. „Dnes žijeme v uspěchané době. Proto jsou fast foody tak hojně navštěvovány, ale chyběl tady zdravý fast food. Věřili jsme tedy, že náš koncept uspěje,” říká jeden ze tří majitelů David Moravec.

Klasické sushi? Kdepak. Sushito vás nechce finančně zruinovat

 Z názvu se může zdát, že se jedná u sushi bar. Takhle to ale úplně není. „Sushito je zkrácený výraz pokrmu Sushi Burrito, což je taková naše vlajková loď. Byli jsme první v republice, kteří s tím přišli. Sushi se dnes dělá na každém rohu, což je samozřejmě dobře, my jsme ale chtěli být jiní. Nabízíme lidem přidanou hodnotu. Hlavně chceme připravovat čerstvé jídlo během pár minut za slušné peníze. Ceny v sushi barech nejsou dělané pro každodenní návštěvy běžných zákazníků. My koncept nastavili tak, aby si u nás lidé pochutnali, ale aby zároveň netrpěla peněženka. A povedlo se,” těší Moravce.

Mr. Sushito ale nenabízí pouze Sushi Burrito. Ve své nabídce mají také dnes velmi populární poké bowly. „Salad bowly (poké) jsme do nabídky zařadili už v době, kdy v Česku neměly zdaleka takovou popularitu, s jakou se setkávají dnes . Za nás je to zkrátka jídlo budoucnosti. Miska plná zdravých a čerstvých surovin. Každý si příjde na své. Já osobně miluji zdravý životní styl a zároveň nemám tolik času si připravovat jídlo doma. Věřím, že takhle to má spousta lidí a proto nás vyhledávají. Přijdou, objednají si, během pár minut dostanou jídlo a mohou jít zase dál. Se skvělou náladou, plným žaludkem a spoustou energie,” popisuje Jakub Angelo Guzsi, bratr Davida a spolumajitel Mr. Sushito.

Od ryby přes krávu až po veganskou stravu

„Přidali jsme do nabídky také polévky a teplá jídla, to k tomu prostě patří. Hlavně zdravě a chutně. Polévky jsou převážně krémové - rajčatová, hrášková, kukuřičná nebo mrkvová. Doplňujeme ji ale také o hovězí, protože náš podnik není jen o rybách” popisuje Moravec. „Mimo lososa, tuňáka nebo krevet si může zákazník vybrat také z nabídky pokrmů s kuřecím masem nebo trhaným hovězím. Samozřejmě myslíme i na vegany. Chceme, ať si u nás vybere opravdu každý,” dodává.

Hladu se bát nemusíte

Lehkost takových jídel může v někom vyvolat obavu o tom, zda se opravdu zasytí a zda ho po chvíli nezaskočí pocit hladu. „Nemáme rádi podniky, kde zaplatíte hodně za málo. V první řadě věříme, že když člověk utrácí peníze za jídlo, chce se najíst. A samozřejmě dobře a kvalitně. Naše Sushi Burrita mají přes 400 gramů, salad bowly pak půl kila. Hladu dáte na dlouhou dobu sbohem, ale stále se cítíte fresh. Jídlo vám dodá energii. Není to jako guláš se šesti. Klidně se můžete najíst a jít dělat kotrmelce,” s úsměvem dodává Guzsi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odpolední svačinka ☺️ #mrsushito #ostrava #brno

Příspěvek sdílený Mr. Sushito (@mrsushito),

Volba pro všechny generace

Mr. Sushito se nachází v centru, v budově velké banky. Není tedy divu, že se podnik navštěvuje převážně v obědových pauzách. Podnik ale kromě zaměstnanců okolních firem navštěvují i další zákazníci ve všech věkových kategoriích. „Navštěvují nás patnáctiletí, třicetiletí nebo klidně šedesátiletí. Zpočátku jsme si mysleli, že koncept bude vyhledávaný pouze studenty a mladými lidmi, ale není to tak úplně pravda a to je prostě super. Jde vidět, že je více a více lidí, kteří myslí na to, co jí. Nehážou do sebe prázdné jídlo, jen aby se zasytili. Chtějí, ať jím jidlo něco dá,” říká s radostí Moravec.

Majitelé Mr. Sushito si nastavují velké cíle a vize. Mají spoustu cílů, které si chtějí postupně plnit. Po roce a půl na trhu stihli otevřít druhou pobočku a plánují další. „Tento koncept je tak jedinečný a skvělý, a proto musí být v celé republice. Když jsem tento podnik navštívil poprvé, věděl jsem, že tomu tak musí být. I proto jsme se s klukama domluvili a vzali mě do týmu. Té době, kdy lidé ve fast-foodech jedli jen bagety a sendviče už odzvonilo. Právě připravujeme pobočku v Prostějově, nabízíme také franšízu. Kdokoliv, kdo má chuť dělat něco jinak, si může otevřít své vlastní Mr. Sushito,” říká Petr Fabík, který se k majitelům přidal po roce fungování.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naši zahrádce to sluší ❤️

Příspěvek sdílený Mr. Sushito (@mrsushito),

„Sushito si vyžadovalo dynamický rozvoj, máme opravdu velké vize. Dali jsme do toho úplně všechno. Přijetí investora, který se stal rodinným přítelem, bylo to nejlepší rozhodnutí. Celé Mr. Sushito je vlastně taková velká rodina,” dodává s úsměvem Moravec.

Štítky sushi, buritto, mr. sushito, bistro, fast food, jídlo, Brno, jánská, suši, rychlé občerstvení, David Moravec, Instagram, Česko

Mr. Sushito okouzlil Brno. Spojení sushi a buritta u Brňanů boduje  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.