Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na výstavišti dnes začal veletrh Prodítě. Maminky zde najdou veškeré dětské potřeby

Na brněnském výstavišti dnes začal veletrh Prodítě, který je největší českou přehlídkou potřeb pro děti do tří let a nastávající rodiče. Vzhledem k dlouhodobějšímu trendu relativně vysokého počtu narozených dětí je o něj zájem silnější než v minulých letech a vystavovat budou premiérově některé značky ze skandinávských zemí či z Velké Británie, USA i Austrálie. Veletrh potrvá do neděle.

V pavilonech G1 a G2 jsou tradičně nejvíce k vidění kočárky a autosedačky doplněné oblečením a vybavením pro novorozence či batolata. Podle mluvčí výstavní akce Markéty Kamenické nabídka odráží aktuální trendy, mezi které patří multifunkčnost vybavení, šetrnost k životnímu prostředí, důraz na bezpečnost a také snaha o originální design.

Zajímavou novinkou je například kočárek americké značky Milkbe, který sám zabrzdí, když rodič pustí rukojeť. Nizozemská značka Greentom představí ekologický kočárek vyrobený z PET lahví.

Vedle řady zahraničních výrobců se představí i menší čeští výrobci, kteří konkurují originalitou, designem a často řešením na míru.

Aby na výstaviště mohly přijít rodiče i s dětmi, je připravený doprovodný program pro děti, a to jak zábavní, tak vzdělávací. Vzdělávací přednášky jsou připravené i pro rodiče.

Souběžně se na výstavišti koná výstava Svět ženy. Nabízí témata krásy, zdraví či trávení volného času a bude ve stejném pavilonu, který je každý den otevřený od 9:00.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky veletrh, prodítě, matky, děti, brno, bvv, kongresové centrum, Brněnské výstaviště, USA, Velká Británie, Austrálie, kočárek, Skandinávie, trend

Na výstavišti dnes začal veletrh Prodítě. Maminky zde najdou veškeré dětské potřeby  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.