Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Maminky a tatínkové, pozor! Vyhlašujeme soutěž o drbňátko měsíce

Narodila se vám v posledních týdnech roztomilá holčička nebo kluk jako buk? Brněnská Drbna vyhlašuje soutěž o Drbňátko měsíce! O vítězích rozhodnete vy, čtenáři. Na první tři vítěze čeká hodnotný balíček od společnosti dm.

Jak bude soutěž probíhat? Přihlásit se mohou rodiče miminka, které se narodilo v dubnu či květnu roku 2020 na území jižní Moravy. Stačí poslat fotografii vašeho miminka na mail drbnatka@brnenskadrbna.cz, uvést jméno a datum narození a místo bydliště (stačí pouze uvést město). Fotky drbňátek můžete posílat do pondělí 8. června.

Redakce pak vytvoří fotogalerii drbňátek, kde bude moci každý hlasovat pro svého favorita.

Od společnosti dm drogerie markt Česká republika získají tři drbňátka s největším počtem hlasů dárkové balíčky v hodnotě 2000, 1500 a 1000 korun.

Hlasování je jednoduché – stačí se registrovat na webu Brněnské Drbny, přihlásit se, rozkliknout připojenou fotogalerii v článku a dát hlas tomu miminku, které se vám zdá nejroztomilejší. Každému miminku můžete dát jeden hlas. Facebookové hlasy nebudou brány v potaz.

Všem miminkům přejeme, ať se jim na tom našem světě líbí, a maminkám a tatínkům děkujeme za spolupráci! Hlasování bude ukončeno v pondělí 15. června 2020.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky drbňátko, miminko, hlasování, soutěž, Drbna.cz, Dm-drogerie markt, Česko, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Maminky a tatínkové, pozor! Vyhlašujeme soutěž o drbňátko měsíce  |  Drbňátko měsíce  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.