Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zaregistruj se na Drbně a získej pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu zadarmo

Chcete získat ubytování v luxusním Hotelu Babylon v Liberci zadarmo? Pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu nyní můžete získat díky Drbně. Stačí se jen zaregistrovat a doufat, že právě vy budete mít štěstí při losování.

Do soutěže o ubytování v Hotelu Babylon budou poslední říjnový den zařazeni všichni registrovaní čtenáři Drbny. Ze všech vylosujeme čtveřici šťastlivců, kteří získají dvě noci ve dvoulůžkovém pokoji v Hotelu Babylon zdarma.

Registruj se zde

A proč se registrovat? Registrací se vám otevírají nové možnosti, díky kterým můžete naše webové stránky využívat se všemi výhodami. Registrovaní čtenáři si mohou svou Drbnu přepnou do Darkmodu, mohou se přihlásit k odběru pravidelných i mimořádných newsletterů, mají přístup k funkci, která jim dovolí uložit si článek k pozdnějšímu přečtení a v neposlední řadě mohou články komentovat. Pro registrované čtenáře je připravena také funkce blogování, kde se každý může vžít do role redaktora.

Co získáš registrací?

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marie Glanczová

byla jsem registrovaná, dovolila jsem si komentovat, ale asi ne podle gusta Drbny, byla jsem dá se říct blokovaná - děkuji nechci být tam kde nemohu napsat vlastní názor

Čtvrtek, 5. října 2023, 12:12Odpovědět

Zaregistruj se na Drbně a získej pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu zadarmo  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.