Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brněnská Drbna rozšiřuje svůj tým. Do našich řad přivítáme novou posilu na pozici mediální konzultant

PR článek

Máš rád nové výzvy a chceš se stát součástí rostoucího nezávislého média? Jsi zároveň rád pánem svého času i výdělku? Tým Brněnské Drbny potřebuje posílit na pozici mediálního konzultanta.

Kdo jsme?

Brněnská Drbna (těší nás!). Jsme součástí republikové sítě sesterských médií pod hlavičkou Drbna a na české mediální scéně jsme si za poslední léta vybudovali silnou pozici. Ačkoliv je Drbna vnímána jako hodnotná značka, na provoz si musíme stále společně vydělat. A právě s tím nám můžeš pomoci.

Filozofie naší firmy je jednoduchá: poskytovat čtenářům zajímavé a informačně přínosné nezávislé zpravodajství z regionu. Kvalitní obsah přitáhne čtenáře, stabilní fanouškovská základna pak zase pomůže k prosperitě místním firmám. Redaktoři se starají o čtenáře, mediální konzultanti o klienty. Zní ti to dobře? To jsme rádi.

Koho hledáme?

Lidi, kteří mají rádi výzvy. Nestojíme o někoho, kdo je zvyklý přijít a odkroutit si svých osm hodin v kanclu, aniž by vlastně věděl, proč tam je a jaký má jeho práce smysl. Korporátní šeď u nás nečekej. Mediální konzultant je u nás pánem svého času. A do velké míry i výdělku. 

Co nabízíme?

Úvazek na HPP i pro OSVČ. K tomu nadstandardní provizní podmínky a podporu ve vzdělávání. K dispozici budeš mít zázemí kanceláře přímo v centru města. K práci budeš potřebovat hlavně mobil, notebook a v některých případech i auto. Nemáš vlastní? S tím si poradíme.

Co je pro nás důležité?

Tvoje znalost regionu. Je třeba mít na paměti, že jsme velmi regionálně zaměření. Brno a ideálně celá jižní Morava by měl být Tvůj rajón. Místo, které miluješ a znáš. Včetně lidí.

Tvoje schopnosti a odhodlání. Se vším ti rádi pomůžeme. Budeme k dispozici vždy, když budeš potřebovat. Počítej ale s tím, že tě zároveň nikdo nebude vodit za ruku a každé ráno ti zadávat, komu máš zavolat a s kým máš jít na schůzku. Chceme samostatné a zároveň týmové hráče. Ve firmě si pomáháme.

Tvoje zkušenosti. A to jak s médii, tak prodejem. Ideálně obojím. Pokud si však rozený obchodník/obchodnice bez větších zkušeností z mediální oblasti, určitě si poradíš. 

Zaujala tě naše nabídka?

Budeme rádi, když vyplníš formulář a my se ti ozveme. Pokud práci zrovna nehledáš, ale zároveň víš o někom, koho by tato pozice zaujala, pošli mu/ji naši nabídku. Třeba je právě on/ona, koho hledáme.

Těšíme se na viděnou!

Staň se součástí týmu Brněnské Drbny

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky nábor, mediální konzultant, Brněnská Drbna, Drbna.cz, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská Drbna rozšiřuje svůj tým. Do našich řad přivítáme novou posilu na pozici mediální konzultant  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.